10 Testimoni pembeli DVD Belajar Urut: 1 rumah 1 DVD

Setakat ini kami banyak mendapat maklum balas positif daripada pembeli DVD atau Video ini.

Saya berani katakan bahawa kandungan video ini mudah untuk difahami dan ilmu yang dikongsikan adalah ilmu yang telah terbukti keberkesanannya, bukan hanya sembang omong kosong.

 

INI ADALAH TESTIMONI YANG TELAH DIKONGSIKAN OLEH PEMBELI DVD:

 

(1)

Video downloader yang saya beli dari tuan tempoh hari amat-amat berguna. Saya telah aplikasikan apa yang tuan ajar pada ayah saya. Alhamdulillah.. beliau yang dulu perlu bantuan untuk bangun dari baringan, lepas 5 hari saya urut, ayah sudah boleh bangun & duduk dengan stabil. Walau tidak 100%, tetapi ada perubahan.

Alhamdulillah & terima kasih pada tuan Aminul..

.

 

 

(2)

 

Isteri saya belajar teknik urutan tuan & dia praktikkan pada kawan dan saudara yang bermasalah. Sebelum ini dia urut orang lepas bersalin sahaja. Setakat ini Alhamdulillah.. sudah berkurangan, termasuk urut kaki saya.

Urutan untuk lemah tenaga batin yang tuan ajarkan tu Alhamdulillah memang berkesan. saya dah mencubanya.

 

 

 

(3)

 

Setakat ini (saya telah mencuba pada) bini saya.. tapi saya try ikut yang kat nota tu.. Alhamdulillah positif.

Yang kat video tu baru tengok separuh, penerangan yang tuan bagi mudah difahami.

.

 

 

(4)

Adik kata ringan badan.. sebelum ini saya urut suka-suka je, hentam semacam aja.. (Sebenarnya) belum khatam lagi baca e-book tu, tapi dah orang suruh tolong saya urut jelah ikut e-book tuan tu, baru tau point sebenarnya.. Haha..

 

(5)

DVD pun dah tengok sampai habis, baru jelas isi yang ada pada e-book tu. Dihurai satu per satu dengan baik.

Dengan ayat penerangan yang jelas dan mudah untuk difahami, bagi amatur macam saya ni sangat mudah untuk difahami.

.

 

 

(6)

Banyak ilmu yang dapat dari DVD tu.

Ada urut seorang kawan yang sakit kaki terseliuh semasa main futsal. Alhamdulillah beransur lega selepas diurut.

.

 

 

(7)

Saya urut bahagian leher, belikat dan belakang isteri saya yang sakit. Alhamdulillah, 2 malam saya urut, isteri saya dah ok tuan.

.

 

 

(8)

Akak telah merawat seorang pesakit strok. Makcik ini berusia 82 tahun, tidak menghidap kencing manis dan darah tinggi.

3 kali buat urutan saraf al amin beliau telah dapat menggerakkan tangan dan kakinya, bercakap pun sudah jelas butir bicaranya. Alhamdulillah, saya hanya membantu, kesembuhan itu dari Allah S.W.T.

.

.

.

 

(9)

Video dah tengok, dah cuba untuk keluarga, video tersebut sangat bagus. Saya dah tau dah cara nak cari point-point, memang senang dan mudah.

.

.

 

 

(10)

Alhamdulillah..tuan, akak pun ada juga guna teknik dari video tuan. Alhamdulillah, suami semakin cergas. Terima kasih

.

 

Jika dibandingkan nilai ilmu di dalam DVD ini dengan harga RM180 itu, ia bukanlah jumlah harga yang tinggi.

Jika anda rasa RM180 itu mahal, maka fikirkan kembali, jika ahli keluarga anda mempunyai sakit-sakit tubuh, adakah perbelanjaan perubatan itu murah?

Adakah berbaloi sekiranya anda perlu keluarkan kos berkali-kali sedangkan anda sendiri boleh mempelajari ilmu tersebut? Anda jimat masa dan wang.

 

Bahkan sebenarnya ilmu urutan ini anda boleh wariskan kepada keluarga dan keturunan anda.

 

Anda hanya perlu membayar RM180 itu sekali sahaja, kemudian ilmu itu boleh diguna pakai berkali-kali.

Hatta, sekalipun anda yang sakit, maka isteri atau anak anda masih boleh membantu anda berpandukan Video Belajar Urut tersebut.

Untuk pengatahuan anda, harga Video Belajar Urut ini sedang dinaikkan dari semasa ke semasa, sehinggalah ia akan mencapai harga asalnya, dan ia telah beberapa kali dinaikkan.

Jika anda rasa ianya penting maka anda boleh terus whatsapp ke 011-21019126 dan buat tempahan secepat mungkin.

 

UNTUK LEBIH MUDAH, KLIK SAJA LINK DI BAWAH UNTUK MENEMPAH!

KLIK DI SINI!

KLIK DI SINI!

KLIK DI SINI!