YURAN KURSUS URUTAN SARAF AL AMIN

Yuran kursus Urutan Saraf Al Amin adalah RM650, tempoh pembelajaran adalah selama 2 hari. 

 

Yuran RM650 bukanlah satu jumlah yang besar jika dibandingkan dengan nilainya, iaitu:

  • Dengan kursus ini anda akan diajar untuk merawat lebih daripada 20 masalah sakit-sakit tubuh. Boleh merawat ahli keluarga sendiri adalah 1 kelebihan, kerana anda tak perlu keluarkan wang berkali-kali untuk membawa mereka berurut diluar. Anda sahaja sudah boleh membantu.

  • Jana pendapatan dengan mengurut. Anda boleh memperolehi wang secara berterusan. Kalau bertanya di luar sana, anda akan dapati ramai yang suka berurut dan ramai juga yang memerlukan rawatan.

  • Peserta kursus akan diberikan DVD dan nota bergambar secara PERCUMA. Sedangkan harga asal DVD tersebut adalah RM250.

  • Dengan bekalan DVD dan nota bergambar, maka anda boleh buat ulangkaji dirumah secara berkali-kali sekerap yang anda mahu. Malahan DVD dan nota tersebut juga amat berguna untuk ahli keluarga yang lain.

  • Ilmu ini adalah suatu ilmu BERMANFAAT yang boleh diwariskan. Pahala anda akan bersambung-sambung selagi ilmu ini anda ajarkan kepada ahli keluarga, selagi ilmu ini diamal dan disampaikan.

  • Ramai yang memuji kualiti kursus ini, kerana mereka yang buat dan mendapat hasilnya.

  • Kami ada rakamkan tulisan-tulisan mereka yang berpuas hati dengan kursus ini, pelbagai manfaat yang mereka dapat. Anda boleh lihat butiran-butirannya di bawah ini:

(1)

Ini adalah kisah Haji fauzi, beliau mempunyai komitmen keluarga yang tinggi, sehingga memaksanya untuk buat 2 kerja dalam 1 masa.

Balik kerja terus buka gerai di tepi jalan untuk berniaga, memang penat, kalau hujan tak dapat pula nak berniaga.

Tapi bila dah ada ilmu rawatan, beliau hanya buat servis di rumah sahaja. Ambil 1 atau 2 orang pelanggan pun dah cukup berbaloi.

Keuntungan tinggi, sebab tak perlukan modal untuk beli barang mentah (seperti sebelum ini), tak perlu sewa kedai, dan pelanggan pun sentiasa cuba untuk ikut masa Haji Fauzi sendiri.

Setiap rawatan yang beliau jalankan hanyalah mengikut temujanji sahaja. Kini jadual beliau lebih teratur berbanding dulu, dan ada lebih masa untuk famili.

Nota:

Beliau adalah antara pelajar terawal saya, saya ajar beliau ilmu rawatan secara personal suatu ketika dulu.

 

Saya seorang pekerja kilang, bila balik kerja saya sambung berniaga part time di tepi jalan, untung takdelah banyak mana, tapi sangat memenatkan.

Bila buka gerai banyak (masa) banyak terbuang sebab perlu menunggu customer datang, kalau hujan langsung saya tak boleh berniaga..

Tapi sekarang bila dah ada kemahiran merawat, saya pasang iklan di tepi jalan, lepas tu bila ada orang call, saya akan beritahu masa yang saya available. Alhamdulillah, customer cuba untuk ikut masa yang saya letakkan.

Sekarang bila dah ada kemahiran merawat ni saya dah tak perlu nak buka gerai, dan income yang saya dapat pun lebih tinggi dari berniaga (buka gerai) dulu.

 

 

 

(2)

Ini adalah En Hafirizal. Beliau telah mengikuti beberapa kursus rawatan dan beliau memberitahu kursus ini adalah kursus terbaik yang beliau pernah hadir.

En Hafirizal sememangnya adalah seorang tukang urut, setelah ikuti kursus ini dan aplikasikan kepada pelanggan, ternyata semua pelanggan beliau suka kerana lebih terasa kesan urutannya.

 

.. Setakat yang saya pernah pergi, kursus tuan paling bagus dan mudah faham. Saya dah mengurut selepas habis kursus.

Setakat 4 hari ini selepas kursus saya sudah mengurut 6 orang dah feedback amat best. 

Semua customer suka dan rasa kesan urutan yang kena pada point.

 

 

Di bawah ini adalah lain-lain feedback mereka yang pernah belajar dengan saya. Boleh sandarkan tubuh seketika dan bacalah secara santai dengan penuh ketenangan ^_^

(Sehingga nombor 13)

 

(3)

 

 

(4)

 

 

(5)

 

 

(6)

 

 

(7)

(8)

 

 

 

(9)

 

 

(10)

(11)

 

 

(12)

(13)

 

 Jika anda berminat boleh terus whatsapp ke 011-21019126 untuk mendaftar atau sebarang pertanyaan =)

Atau klik saja di sini untuk lebih mudah —> KLIK SINI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *